Rólunk

 

Albemarle Corporation

A Charlotte-i székhelyű Albemarle Corporation (NYSE: ALB) globális vegyipari vállalat, amely vezető helyet foglal el a lítium, a bróm és a katalizátorok piacán. Termékeink olyan fontos iparágak működéséhez járulnak hozzá mint az energiaipar, a kommunikáció, a szállítás és az elektronika.

Az Albemarle körülbelül 5400 dolgozót foglalkoztat, és hozzávetőlegesen 100 országban szolgálja ki vevőit.

A vállalat azt a célt tűzte ki az SSC modell bevezetésekor, hogy szabványosított folyamatokkal, jobb átláthatósággal biztosítson magas színvonalú szolgáltatást belső partnerei, a Globális Üzletágak felé.


Globális Üzletágak

 

További információkat talál nemzetközi honlapunkon: www.albemarle.com


Az Albemarle Magyarországon

A magyarországi cég az anyavállalat tulajdonában álló Szolgáltató központ (Shared Service Center), amely az Albemarle különböző üzletágai részére nyújt szolgáltatásokat, mind globális mind regionális szinten. Tevékenységi körünkbe pénzügyi és adminisztrációs, illetve az ellátási láncot támogató feladatok tartoznak. Stratégiánk részét képezi a folyamatos bővülés.

A magyarországi Szolgáltató központ 2010-ben nyílt meg, és azóta megháromszorozta irodaterületét és alkalmazottainak számát.

Vállalati céljainkat csak minőségi munkaerővel tudjuk elérni. Ezért leendő munkatársaink felkutatására és alkalmazottaink megtartására különösen nagy hangsúlyt fektetünk. Ennek részeként vonzó juttatási csomagot, képzési és tehetséggondozási programokat és barátságos munkakörnyezetet biztosítunk.