Állásajánlatok

 
 

Juttatások

Cafeteria Program

Egészségügyi szolgáltatások

Jutalom

Sportlehetőségek

Képzések

Nemzetközi csapat

Nagyszerű légkör

Családbarát

Pihenőterasz

Játékok

Közösség

Események

Jótékonyság

Rugalmas munkavégzés

Gyümölcsnap

 • HIDASI-PAP Judit, Cash Application Supervisor, 39 éves

  Mivel más multinacionális vállalatokhoz képest a budapesti központban nem vagyunk túl sokan, ezért nagyon családias itt a légkör. A vezetők tisztelik az emberi értékeket, a kommunikáció barátságos és közvetlen. Az Albermarle számára fontos a munka-magánélet egyensúly biztosítása, és a nyugodt és békés munkakörnyezet.

 • FERANCZ Dorottya, HR Generalist, 29 éves

  Elkötelezett vagyok az iránt, hogy inspiráló és támogató munkakörnyezetet teremtsek mindennap. Többek között azért szeretek az Albemarle-nál dolgozni, mert itt elismerik a teljesítményt és értékelik az ötleteket. Értékelik a tapasztalatok sokféleségét, és ösztönöznek minket a folyamatos fejlődéshez szükséges felelősségvállalásra.

 • BÁNYAI Katalin, Global Resupply and Price Coordination Manager

  Véleményem szerint az Albemarle-nál való munkában a legjobb a jól megtervezett, modern és biztonságos munkakörnyezet, amely támogatja a kreatív gondolkodást. Az Albemarle számára fontosak az ötleteid, elősegíti a „sablonokból kilépő gondolkodást” és gondoskodik a munka és a magánélet egyensúlyáról is. Támogatja a családi és a csapatépítő rendezvényeket, sokféle képzéssel gondoskodik a dolgozók fejlődéséről, védi a környezetet és az adományokkal és önkéntes tevékenységekkel mások szükségleteivel is törődik. Ezek az értékek fontosak a számomra, ezért dolgozom már több mint 8 éve az Albemarle-nál.

 • KULCSÁR Nikolett, Process Improvement Analyst, 28 éves

  Az Albemarle a legjobb hely a karriered elindításához, mert ha elköteleződést mutatsz a feladataid iránt, akkor azt nagyon hamar jutalmazzák. A vállalat sokat fektet a dolgozóiba képzések, üzleti utak és különböző fejlesztések formájában. A jelenlegi beosztásomban folyamatfejlesztési elemzőként összekapcsolhatom a pénzügyi területen megszerzett tapasztalatomat a kreativitásommal és az emberközpontú mentalitásommal, ami azt jelenti, hogy igazán önmagam lehetek. Ez igazán ritka a Shared Service világában.

 • KISS Alexandra, OTC Trainee

  Nagyon szeretek az Albemarle-nál gyakornokoskodni, mert sok lehetőséget kínál számomra. Nagyszerű környezetben kamatoztathatom az egyetemen megszerzett elméleti tudásomat. Ez az első olyan munkahelyem, ahol gyakornokként azt érzem, hogy a munkatársaim egyenlőként kezelnek és hisznek bennem. Minden nap egy kihívás, izgalmas, és azt érzem, hogy napról napra fejlődöm.

 • Mariia KARPUSHKINA, Customer Service Representative, 28 éves

  A menedzserem és a csapatom olyan pozitív légkört alakított ki, amelyben „meg tudjuk csinálni” hozzáállással támogatjuk és ösztönözzük egymást, bízhatunk egymásban, ami emberi szempontból nagyon fontos.